در این مقاله با شما هستیم با مقایسه ی کاربران وردپرس ، نقش ها و سطح دسترسی های متفاوت آنان
در حالت کلی بخش کاربران ، در پنل مدیریت وردپرس به شما این امکان را می دهد که کاربران و مدیران متفاوتی را با سطح دسترسی های مختلف ایجاد نمایید.
هر یک از این دسته بندی ها امکانات مخصوص به خود را دارا می باشد.
این نقش ها به صورت پیش فرض عبارت اند از :
- مشترک (با کمترین سطح دسترسی)
- مشارکت کننده
- نویسنده
- ویرایشگر
- مدیر کل (بیشترین سطح دسترسی)
سطح دسترسی مشترک : کاربرانی که معمولا با سطح دسترسی مشترک عضو وب سایت می شوند تنها به بخش پروفایل خود و تغییرات آن دسترسی دارند ، تغییراتی همچون عوض نمودن رنگ بندی پنل کاربری خود ، نام ، نام خانوادگی و …
بیشترین استفاده از این سطح دسترسی برای وب سایت هایی می باشد که می خواهند برای کاربران خود پروفایلی را تعبیه نمایند.
مشارکت کننده : مشارکت کننده تمامی قابلیت های مشترک را دارا بوده با این تفاوت که می تواند نوشته اضافه نماید؛این در حالی ست که پس از افزودن نوشته ، آن نوشته برای بازبینی و تایید به ادمین ( مدیر کل ) ارسال می گردد.
که در صورت تایید آن توسط ادمین ، آن پست بر روی وب سایت منتشر خواهد گردید. این در حالی ست که کاربر با سطح دسترسی مشارکت کننده دسترسی به رسانه ها ندارد این بدان معناست که در ارسال پست نیز بخش افزودن پرونده های چند رسانه ای و تصویر شاخص برای آنها نمایش داده نخواهد شد.شایان به ذکر است که این سطح دسترسی نمی تواند دسترسی به بخش دسته ها و برچسب ها نیز داشته باشد.
بخش مخابره کنید از سربرگ ابزارها برای این افراد باز بوده و می توانند با فعال کردن Feed (خوراک) از دیگر وب سایت ها پست هایشان را اتوماتیک به پست های وب سایت خود اضافه نماید.
همچنین کاربران بخش مشارکت کننده قادر به دیدن تمامی نظرات (Comment) را مشاهده نماید. اگر به فعل جمله ی قبل دقت نمایید خواهید دانست که این افراد دسترسی به تایید ، رد کردن و یا جفنگ اعلام کردن نظرات را نداشته و تنها می توانند آن قسمت را تماشا نمایند.
نویسنده : نویسنده با به ارث بردن تمامی دسترسی های مشارکت کننده بخش های زیر را نیز دارا می باشد:
بخش رسانه ها در این سطح باز بوده و میتوانند برای پست های خود پرونده ی چند رسانه ای و تصویر شاخص وارد نمایید و یا حتی از دسته بندی های موجود (خود شخص قادر به اضافه نمودن دسته ی جدید نمی باشد و فقط دسته بندی هایی را می تواند انتخاب نماید که توسط مدیر کل اضافه گردیده است.) یک دسته را انتخاب نماید و شخصا پست خود را بدون نیاز به تایید مدیر کل انتشار نماید.
اگر در بخش دیدگاه ها بخواهیم این سطح دسترسی را بررسی نماییم می توان مشاهده نمود که شخص مورد نظر مانند یک شخص با سطح دسترسی مشارکت کننده بوده و تنها قادر به دیدن دیدگاه ها می باشد و قادر به تایید و … نیست.
ویرایشگر : ویرایشگر نیزهمچون سطح دسترسی های پیشین تمامی امکانات و دسترسی های دسته قبلی خود (نویسنده) را دارا می باشد. در این سطح دسترسی کاربران قادر به اضافه سازی دسته و برچسب ها می باشند و می توانند دیدگاه ها را تایید و یا آن ها را رد نمایند.
اگر کاربری با سطح دسترسی مشارکت کننده پستی را وارد نماید ، کاربر با سطح دسترسی ویرایشگر قادر به تایید ، اضافه نموندن پرونده چند رسانه ای ، تصویر شاخص ، بر چسب ها و دسته های جدید برای آن پست می باشد.
مدیر کل : مدیر کل افزون بر قابلیت های ویراشگر ، تمامی تغییرات را می تواند اعمال نماید. دسترسی کامل به بخش هایی همچون نوشته ها ، ساختن برگه ها ، تغییر دادن قالب وب سایت ، سفارش سازی ، تغییر ابزارک ها ، ویرایشگر جهت کد نویسی مستقیم در سیستم عامل وردپرس ، ساختن فهرست برای وب سایت را نیز دارا می باشد.
همچنین می تواند به وب سایت افزونه ای را اضافه یا غیر فعال نماید. دسترسی کامل به مدیریت کاربران اعم از اضافه نموندن آنها و یا تغییر در سطح دسترسی آنها ، درون ریزی و برون ریزی قالب و تنظیمات کلی وب سایت را در اختیار دارد.
این تنظیمات وب سایت شامل: مشخص نمودن ایمیل مدیر کل ، صفحه ای برای لود شدن وب سایت و …
به طور پیش فرض سازنده وب سایت سطح دسترسی مدیر کل را دارا می باشد.
همچنین وردپرس به شما این امکان را داده است که شما بتوانید با افزونه های متفاوت سطح دسترسی های این کاربران را تغییر داده و یا کاربر با سطح دسترسی دلخواه را ایجاد نمایید.
افزونه هایی مانند:
capability manager enhanced
Advanced Access Manager
ممنون از آموزش وردپرسی خوبتون
تبریک میگم اطلاعات خوبی بود
عرض درود و خسته نباشید
بسیار خرسندم که از اطلاعات راضی بودید.
سلام ما یک گروه تلگرامی برای وردپرس راه انداختیم که کلی
از اساتید هم هستند
خوشحال میشیم شما هم تشریف بیارید.
https://t.me/wpirangroup